Puheenjohtajan terveiset / jäsenmaksut 2020

Kiitos kaikille jäsenille vuoden 2019 aikana tehdystä työstä yhdistyksen toimissa. Toiminnastamme saa kuvan vuoden 2019 vuosikertomuksesta. Harjunsalmen kyläyhdistys on 2019 aikana liittynyt mukaan Kuhmoisten Pohjoisten kylien yhteistoimintaan (Pihlajakoski, Puukkoinen, TorvelaPatavesi) . Muutamia yhteistoimintoja on jo pidetty ja kesäkuussa 2020 on kylien yhteistä ohjelmaa koko viikonlopuksi, mikäli Korona- tilanne sen sallii.

Kyläyhdistykseemme on liittynyt mukavasti uusia jäseniä ja toivotan heidät ja kaikki vanhat jäsenet mukaan vuoden 2020 toimintaan. Toimintamme 2020 on suunniteltu melko perinteiseksi, mutta laavuamme yritämme hyödyntää enemmän. Laavulla onkin Pohjoisten kylien tapahtumassa kaikille avoin luontopolkutapahtuma kesäkuussa, jonne toivomme paljon osallistujia, jos vain korona ”sallii” tapahtuman järjestämisen.

Yhdistyksen toiminnasta saa tietoa yhdistyksen kotisivuilta, ilmoitustauluilta (Toivonkummun ja Jätekimpan luona), Kuhmoisten kunnan sivuilta sekä hallituksen jäseniltä. Kyläyhdistyksen hallitus jatkaa 2020 vanhalla kokoonpanolla, mutta kaipaisimme mukaan yhdistykselle sihteeriä ja tiedottajaa, joten vapaaehtoiset ottakaa yhteyttä. Hallituksen jäsenet ja heidän yhteystietonsa ovat jäljempänä.

Tervetuloa kaikki mukaan kyläyhdistyksen toimintaan, pidetään itsestämme ja toisistamme huolta.

Pekka Ylänen

Jäsenmaksut vuodelle 2020:

-Henkilöjäsenmaksu 15 Eur/ henkilö -perhejäsenmaksu 20 Eur/ perhe, eli kaikki perheen jäsenet pääsevät mukaan, jotka asuvat samassa osoitteessa.

-Kannatusjäsenet voivat maksaa itse hyväksi katsomansa summan yhdistyksen tilille.

-Uudet jäsenet ovat myös tervetulleita joukkoomme.

Maksa jäsen / kannatusmaksu Harjunsalmen kyläyhdistyksen tilille FI5151760420035120 1.6.2020 mennessä.

Laita viestikenttään nimesi / perhejäsenten nimet sekä sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot, jotta voimme pitää jäsenrekisterimme ajan tasalla, kts esimerkki alla.