Toimintaa vuonna 2022

Vuoden 2022 tulevat tapahtumat:

Harjunsalmen kyläyhdistyksen kesätapahtumia:

— Onkikilpailut pe. 8.7. klo 18, koontuminen harjun levikkeellä

Harjunsalmen kyläyhdistyksen onkikilpailu harjulla pe. 8.7. klo 18. Kokoonnutaan pohjoisella levikkeellä. Kauniilla harjullamme on tiedossa mukavaa seurustelua mato-onginnan merkeissä.

— Kuhmoisten pohjoisten kylien luontopolku laavulla la. 20.8. klo 11

— Harjunsalmen kirkkopyhä kirkossa su. 25.9. klo 10

Tulkaahan joukolla mukaan!

Vuoden 2022 toteutuneet tapahtumat:

Luontopolku laavulla la 18.6. klo 11

Harjunsalmen luontopolkua hyväili tänään raikas kesäsää. Tasokasta kilpailua sade ei onnistunut pilaamaan, vaan voittoisa Lahnalahden perhe teki lähes maksimipisteet. Pietilän pariskunta nappasi toisensijan ja kolmannen sijan jakoivat Jukan, Arjan ja Sirkan ryhmä sekä Pertin ja Janin muodostama ryhmä.

Teksti ja kuvat: Ilmo Laaksonen

Harjun siivoustalkoot la 7.5. klo 11 alkaen

Harjumme siivoaminen sujui tänään runsaslukuiselta porukalta rivakasti. Joukolla ihmettelimme, mitä kaikkea ihmiset levittelevät ympäristöön. Löytöinä oli peräkärryllinen jätettä, joista erikseen pitää mainita erittäin painava ”vastushärpäke”, prinsessa Ruususen tyyny, riikinkukon sulka, uudenkarhea flanellipaita jne. Erityisen ilahtuneita olimme mukaan tulleista uusista kyläläisistä. Kyläyhdistys kiittää kaikkia ahkeria siivoajia, tarjoiluhenkilöitä ja erityiskiitos munkkimestarille makoisista munkeista.

Teksti ja kuvat: Ilmo Laaksonen

Harjunsalmen kyläyhdistyksen vuosikokous la 26.3.

Vuoden 2022 kyläyhdistyksen vuosikokous pidettiin la 26.3 Haikupohjan Lahnalahdessa. Paikalla oli 11 henkilöä. (Viime vuonna laavulla 14 henk.) Käsiteltiin normaalit kokoukselle kuuluvat asiat: Pj. ja rah. hoitaja esittelivät vuoden 2021 toimintakertomuksen, -tilinpäätöksen ja toiminnan tarkastajan lausunnon. Vahvistettiin vuoden 2021 tilinpäätös ja – vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle / vastuuhenkilöille. Hyväksyttiin tämän vuoden toimintasuunnitelman tulo- ja menoarvio sekä -jäsenmaksut (Henk. jäsen 15€ ja perheeltä 20€) Hallituksen jäsenyyteen tuli kaksi muutosta, nykyinen pj. sekä entiset toiminnantarkastajat jatkavat. Vuosikokouksesta ilmoitetaan edelleen Kuhmoisten Sanomissa. Muut asiat: Kyläkirjan valmistelua jatketaan. Siihen on saatu avustusta Museovirastolta ja lainaa kunnalta. Mahd. järjestetään kuluvana kesänä ”Koulumatkatapahtuma” lähtö Haikupohjasta ?

LASKIAISRIEHA Pihlajakosken ns-talon pihalla 26.2.2022 klo 12-15

Lauantaina sää suosi Laskiaislystejä. Tandem-hiihtokisa oli tiukka kamppailu 12 joukkueen voimin. Voiton vei Pihlajakosken Nuorisoseuran seniorit ajalla 2:08, toisena Vanhat Uuraat 2:12 ja kolmantena Pihlajakosken nuorisoseuran miesten viestijoukkue 2:14. Kiertopokaali luovutetaan voittajille kaiverruksen jälkeen! Onnittelut kaikki voittajille ja kiitos kaikille osallistumisesta!Nuorisoseuran talon pelloilla ja Koskelan pellolla on nyt hienot ladut kaikkien hiihdettävissä. Väkeä oli paikalla runsain mitoin ja buffetin antimet kävivät hyvin kaupaksi. Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille!

Pihlajakosken laskiaisriehan tunnelmissa.
Iloista yhdessä oloa aurinkoisessa talvisäässä. Kuvat: Jukka Leppänen