Toimintaa tänä vuonna 2024

Tulevat tapahtumat:

Kyläkirjan julkistamistilaisuus 20.7. klo 13 Kuhmolassa

Odotettu uutinen kaikille, jotka kokevat Harjunsalmen historian omakseen! Harjunsalmen kyläkirjan julkistamistilaisuus järjestetään Kuhmolassa la 20.7.2024 klo 13. Tervetuloa tilaisuuteen ja hakemaan ennakkoon tilaamasi kirjat. Kyläkirjan voi myös ostaa tilaisuudessa. Tilaisuudessa puhuu kotiseutuneuvos Seppo Unnaslahti. Kahvitarjoilu. Alla olevan keskimmäinen kuva on Vuokko Paateri-Pelkosen kokoelmasta.

Kuvat ja teksti: Ilmo Laaksonen

Heinäkuussa julkaistava Harjunsalmen kyläkirja on vielä toukokuun aikana ostettavissa ennakkohintaan 50 €/kirja. Kirjan voi maksaa Harjunsalmen kyläyhdistyksen tilille FI6851760420046648. Laittakaa viestiosaan nimenne ja yhteystietonne. Kirjan voi noutaa julkistamistilaisuudesta Kuhmolasta 20.7. klo. 13.00. Ellet silloin pääse paikalle, ota yhteyttä, jotta voimme sopia kirjan noutamisesta. Kirja on parasta aikaa taitossa, joten kansilehden sisäsivut ovat vielä aika paljaat. Valmiissa kirjassa paljastuu valkoisen sivun arvoitus!

Kuvat ja teksti: Ilmo Laaksonen

Toteutuneet tapahtumat:

Harjun siivoustalkoot la 27.4. klo 11 alkaen

Harjunsalmen levähdysalueen siistiminen onnistui iloisella ja työteliäällä otteella joutuisasti. Eräs innokkaimmista oli tullut harjulle jo auringon noustessa. Siitä hänelle siis kunniamaininta. Saaliiksi saatiin useita jätesäkillisiä poltettavaa jätettä. Erikoisuuksia ei tällä kertaa löytynyt. Suuret kiitokset kaikille, jotka pääsitte tulemaan talkoisiin. Erityiskiitos jälleen ahkerille naisillemme, jotka uurastivat harjumme kaunistamiseksi. Kahvitarjoilu oli hoidettu ammattitaidolla ja välittävällä otteella.

Teksti ja kuvat: Ilmo Laaksonen

Vuosikokous su 24.3.2024 klo 13

Harjunsalmen Kyläyhdistyksen vuosikokous sujui rakentavassa ilmapiirissä Lahnalahden viihtyisässä tuvassa. Paikalle oli päässyt yli 20 osallistujaa. Mikä erityisen ilahduttavaa – niin mukaan saatiin puolenkymmentä uutta kyläyhdistyksemme jäsentä. Kiitän kaikkia osallistujia virkistävistä puheenvuoroista.

Kuvat ja teksti: Ilmo Laaksonen